שוקולד מריר בהכנה ביתי - ממוצרי קקאו טבעי - צילום אורן זוהר
שוקולד מריר בהכנה ביתי - ממוצרי קקאו טבעי - צילום אורן זוהר
הודעה לעיתונות

מעדיפים להכין מתוקים בריאים בבית? - אתר 'קקאו טבעי' www.cacaotv.co.il מציע רכישה און-ליין של מוצרי קקאו טבעיים

האתר היחיד בישראל המציע לרכישה און ליין סדרת מוצרי קקאו טבעיים המשמשים כחומרי גלם להכנת מגוון מתוקים בריאים ביתיים
ניתן לרכוש אונליין במארזים בגדלים שונים

___________________________________________________________________________

אתר 'קקאו טבעי', המשווק מוצרי קקאו טבעי ואיכותי וכן מוצרים טבעיים נוספים לרשתות מזון וללקוחות פרטיים, פונה בעיקר, אך לא רק, לקהל שוחרי בריאות ולחובבי בישול ואפיה, המעוניינים בפולי קקאו כחומרי גלם טבעיים, מקוריים ואיכותיים להכנת שוקולד ביתי.

'קקאו טבעי' הוא האתר היחיד בישראל, המציע מוצרי קקאו נא אורגניים, בהם:

פולי קקאו שלמים, ניבס (פולי קקאו גרוסים) נא, אבקת קקאו נא, עיסת קקאו נא, חמאת קקאו נא.
כמו כן ניתן לרכוש מוצרי קקאו קלוי- עיסת קקאו, חמאת קקאו ואבקת קקאו איכותית וערכה להכנת שוקולד (המכילה עיסת קקאו וחמאת קקאו במינונים מדויקים להכנת שוקולד ביתי).
באתר ניתן לרכוש את מוצרי הקקאו הנא האורגני ומוצרי הקקאו הקלוי במארזים של 1/4 ק"ג או 1 ק"ג.
כמו כן, מציע האתר מגוון מוצרים איכותיים נוספים, הסברים על המוצרים, מתכונים, תמונות ומידע באנגלית.

סדרת מוצרי קקאו נא הנמכרת באתר, מציעה :

  • אבקת קקאו נא- משמשת כבסיס להכנת שוקולד ביתי, כמו גם להכנת משקאות קקאו, עוגות ומאפים.
  • עיסת קקאו נא- משמשת לעיקר להכנת שוקולד.
  • חמאת קקאו נא- משמשת להכנת שוקולד (עם עיסה או אבקת קקאו) או בסיס להכנת שוקולד לבן (במידה ולא מוסיפים את הקקאו).
  • ניבס נא – פולי קקאו גרוסים – להעשרת גרנולה / סלט פירות וכן משמשים להוספת קראנצ' בשוקולד ביתי.
  • פולי קקאו נא שלמים – ניתנים לאכילה כפי שהם, מתאימים במיוחד לאוהבי הטעם המריר.

מוצרי קקאו נא אורגני וטבעי- לא עברו תהליך של קלייה ולכן שומרים על ערכם התזונתי

לדברי אורן זוהר, מבעלי ויוזמי אתר 'קקאו טבעי', "בהיותנו אוהבי מזון בריא, טרי וטעים אנו מרגישים שזוהי שליחות עבורנו, להביא לקהל הלקוחות בישראל מוצרי קקאו נא אורגני טבעי וחומרי גלם בריאים ואיכותיים להכנת שוקולד ביתי בריא ומתוק".

___________________________________________________________________________

מתכון להכנת שוקולד מריר ביתי, טבעי ובריא - באדיבות האתר 'קקאו טבעי'
Www.cacaotv.co.il

חומרים:

  • 75 גרם עיסת הקקאו - נותנת טעם ומרירות
  • 25 גרם חמאת הקקאו - תורמת ל"קרמיות" של השוקולד ומעדנת אותו
  • ממתיק לבחירתכם, לדוגמא סילאן.

הוראות הכנה:

  • קוצצים את העיסה והחמאה וממיסים בשיטת ביין מארי (קערה על סיר עם מעט מים ברתחיה עדינה כך שהקערה תתחמם מאדי המים ולא מהמים ישירות).
  • מערבבים תוך כדי חימום עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים.
  • כדי להימנע מחימום יתר- יש להוריד מהאש כש 90% מהמוצקים נמסו ולסיים ההמסה תוך כדי ערבוב ללא חימום נוסף.
  • מוסיפים ממתיק (למשל סילאן טבעי, סירופ אגבה נא אורגני או מייפל אמיתי) במינון וטעם אישי מערבבים וטועמים עד שמגיעים למתיקות הרצויה.

שימו לב – לכל ממתיק דרגת מתיקות ולחות שונה ולכן יש לו השפעה שונה על המרקם
ועל הטעם של השוקולד.
  • הערה חשובה: ברוב הממתיקים יש קצת מים שעלולים לגרום לשוקולד להתקשות – בכדי למנוע זאת יש לחמם את סירופ ההמתקה לטמפרטורה דומה לזו של הקקאו המומס, להכניס מעט קקאו מומס לממתיק המחומם, לערבב רק אז להכניס את הממתיק לתוך הקקאו המומס, תוך כדי ערבוב.
  • מוזגים את השוקולד המומס לכלי פלסטיק רך ומחכים שיתקרר.
  • לשוקולד פתוח (לא מטומפרר) לוקח כ 3 שעות להתקשות. (למי שרוצה – יש באתר הסבר אל טמפרור שוקולד)
  • מפרידים בעדינות מהכלי ואוכלים בהנאה
  • לאחסן בכלי סגור – בקיץ במקרר.

למתכונים נוספים, מוצרים ורעיונות לשילוב טעמים – אתר 'קקאו טבעי' www.cacaotv.co.il

לפרטים נוספים - נטע שריקי: 054-5239999

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- נטע שריקי יעוץ תקשורתי ויחסי ציבור.