מפרסם: קרבט & וייס
תאריך: 05/11/2017 10:31
נושא: מזון, מסעדות
באונטי - קוקוס, גנאש שוקולד, פירות טרופיים (קרדיט: אנטולי מיכאלו)
באונטי - קוקוס, גנאש שוקולד, פירות טרופיים (קרדיט: אנטולי מיכאלו)
הודעה לעיתונות

מסעדת אורטריו מתכוננת לחורף:

משיקה תפריט ברוח העונה השואב השראה מעולמות האמנותיים של מרכז אלמא

נראה שכבר מעבר לפינה מחכה החורף. הסתיו מקל על עומס החום ומביא איתו רוחות של התחלות חדשות. לקראתו, רקח צוות אורטוריו בניצוחו של שף גיל אבירם, תפריט חדש, המורכב ממנות יצירתיות ומפתיעות, המשקפות לא רק את העונה המתחלפת, אלא גם מתכתבות באופן טבעי עם עולם האמנות – עולמה של אלמא.

התפריט החדש מביא לידי ביטוי עשייה עשירה החובקת עולמות רחבים של השראה ומאופיינת בעבודה דייקנית ובחדוות יצירה ומשלב משחק מעניין בין מרקמים, צבעים וארומה.

לרשות הסועדים, תפריט המבוסס על המטבח המודרני הכולל מזנון מגוון של סלטים עונתיים, החוגג את תנובת השדות עם טעמים וריחות ים תיכוניים. לצידם, לחמי מחמצת ושפע מנות ראשונות המוגשות בסגנון טאפס, מזמינות התנסות וגילוי של טעמים ומרקמים חדשים. המנות העיקריות והקינוחים משלימים את הארוחה ומוגשים אישית בצילחות מוקפד.

מנות מתוך תפריט הס
מסאחאן - קונפי עוף ללא עצמות בשמן זית, בצל בסומק, חצילים שרופים וצנוברים, פיתה דקה בגריל.
המנה הירוקה - פילה בס צרוב, מבחר ירוקים העונה חלוטים, קרם אפונה, פירה תפו"א אמיתי בשמן זית.
סטייק אנד אג- פילה בקר סו וויד, ביצה עלומה, פירה תפו"א וכמהין, ריבת בצל ודמי גלאס.
בוריק - עלי סיגר מטוגן במילוי בשר מבושל בבישול ארוך, ביצה עלומה, תפו"א אפוי שבור וטחינה לבנה.

אופן הגשת הארוחה:
הסועד בוחר מנת פתיח ממבחר רחב של סלטים ומנה ראשונה בסגנון טאפאס – אלו מוגשים על גבי מזנון.
את המנה העיקרית מוזמן הסועד לבחור מתוך התפריט, והיא מוגשת לשולחן מצולחתת. הקינוח מוגש גם הוא לשולחן, בצלחת אישית.
מחיר ארוחה מלאה – 230 ₪

מסעדת אורטוריו שבמרכז האמנות ומלון היוקרה אלמא, גרפה שבחים מקיר לקיר. המסעדה, שנאמנה לחזונה של מייסדת אלמא, הגברת לילי אלשטיין, לשילוב תחומי אמנות שונים לכדי חוויה רב־חושית שעוטפת את האורחים במלון. המסעדה פתוחה הן לאורחים מבחוץ והן לאורחי המלון. המסעדה שחרטה על דגלה את טעמי המטבח המקומי ואת השימוש בחומרי גלם שאופייניים לאזור הכרמל והים התיכון, יצרה תפריט בתמהיל מושלם לסתיו, המשופע בחומרי גלם מקומיים.

שעות פעילות:
ארוחת בוקר

ימי ראשון- שישי 07:00-10:30 | ימי שבת וחג 11:00 - 7:00 | בימי שישי, שבת וחג – בהזמנות מראש בלבד
ארוחת ערב
ימי ראשון עד שישי |18.30-22.00בימי שישי, שבת וחג – בהזמנות מראש בלבד
יש להזמין מקום מראש
אלמא - רח' יאיר 1 , זכרון יעקב / מסעדת אורטוריו: 04-630-0110

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- קרבט & וייס.