מפרסם: גיא טצה יועצי תקשורת
תאריך: 19/01/2011 10:08
נושא: קולינריה
הודעה לעיתונות

ספייסי ט"ו בשבט ב- 1868

"ספייסי נאטס", תערובת של אגוזים, בוטנים, שקדים , גרעיני דלעת וחמנייה בתיבול צ'ילי , סצ'ואן, תמרינדי ופלפל שחור, שמעניקים חמצמצת וחריפות עדינה, תחולק לכל מי שיבוא לסעוד ב- 1868 הירושלמית בט"ו בשבט, יום חמישי ה- 20 בינואר.

שף יענקל'ה תורג'מן, שיונק את אהבתו לאוכל מחומרי הגלם הירושלמים וממסעדות גורמה בעולם יצר תערובת שמחברת בין כל טוב האדמה לתבליני העולם, טעימה ושמחה.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- גיא טצה יועצי תקשורת.