מפרסם: HOT
תאריך: 25/01/2012 14:38
נושא: טלוויזיה
America's Next Top Model 13
America's Next Top Model 13
הודעה לעיתונות

העונה ה-13 של תוכנית המציאות המצליחה "הטופ מודל הבאה"- החל מה-8.2 ב-HOT3

היסטוריה בריאליטי האהוב: בעונתו החדשה, דוגמנית-העל טיירה בנקס יוצאת לאתר אחר דוגמניות עד גובה 1.70 מ', מתחת לסטנדרד המקובל בתעשיית האופנה

"הטופ מודל הבאה" ("America's Next Top Model"), הלהיט של רשת "CW" וחברת "CBS", הוא אחד מ-15 התוכניות האהובות ביותר על צעירים נכון להיום. באפריל האחרון חודשה התוכנית לעונות 17 ו-18, ובעקבות הצלחתה יצאו ספרים, בושם ואפילו משחק קופסה של "הטופ מודל הבאה".

התוכנית עוקבת אחר 14 נשים צעירות מרחבי ארצות-הברית, השואפות להפוך לדוגמניות-על בפוטנציה. המשתתפות, המתגוררות ביחד, עומדות בפני מבחנים שבועיים שיקבעו מי מהן תעבור לשלב הבא בדרכן אל התואר הנחשק, לצד הזדמנות להתחיל את הקריירה שלהן בתעשיית האופנה, חוזים וקמפיינים.

הן מודרכות על-ידי טיירה בנקס, מי שנכללה לאחרונה ברשימת 100 הנשים הסקסיות בכל הזמנים, והוציאה השנה רב-מכר, המבוסס על צעדיה הראשונים בעולם האופנה. בנקס מפגישה את המתמודדות עם בכירי התעשייה, אשר מעבירים אותן מחנה אימונים מזורז, שכולל משימות מאתגרות, מסלולי אופנה מסובכים, הפקות אופנה ואודישנים.

בעונה ה-13 התוכנית חוזרת ללוס אנג'לס, עם כלל חדשני. לקבוצת הבנות מכנה אחד במשותף, ששובר את התבנית הקבועה של הדוגמנית הממוצעת- אף אחת מהן לא גבוהה יותר מ-1.70 מ'. יחד הן יעברו את שלב המייקאובר הטראגי; קורס ההליכה על מסלול האימתני; מפגשים עם כוכב הקולנוע אדי מרפי וכוכבות הריאליטי האופנתיות לורן קונראד וקים קרדשיאן; נסיעה לוהטת למאווי, הוואי; ואינסוף ציפורניים שיישלפו, דמעות שיישפכו וקלוריות שייספרו עד הרגע החגיגי שבו תוכרז האחת והיחידה- זוכת העונה.

לצדה של בנקס, מתייצב פאנל שופטים בכיר- צלם האופנה נייג'ל ברקר, מדריך המסלול ג'יי אלכסנדר, בנוסף לבמאי הצילומים ג'יי מנואל, ושלל אורחים מעולם האופנה.

החל מה-8.2, ימי רביעי, בשעה 20:30, ב-HOT3 וב-HOT VOD

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- HOT.