שמן קוקוס אורגני של חברת "אגס"
שמן קוקוס אורגני של חברת "אגס"
הודעה לעיתונות

חברת "אגס" מציגה שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה, המתאים לבישול, אפייה ולטיגון

חברת "אגס", המתמחה בשיווק מוצרי טבע (משנת 2007), משווקת בישראל שמן קוקוס אורגני, כתית מעולה מכבישה קרה, המתאים לבישול, טיגון ואפייה. השמן האיכותי, המוכר בזכות סגולותיו הבריאותיות, מתאים גם כתכשיר קוסמטי עוצמתי וטבעי למריחה על הפנים, הגוף והשיער.

שמן הקוקוס של "אגס", המיוצר בפיליפינים, מופק בתהליך של כבישה קרה השומר על ערכיו התזונתיים המלאים של אגוז הקוקוס. שמן הקוקוס עמיד יותר משמנים אחרים בחימום ומתחמצן פחות ולכן הוא מתאים לבישול, טיגון ואפייה.

שמן הקוקוס עשיר בחומצות נדירות, בינוניות שרשרת, של שומן רווי, הנמצאות רק בשמן קוקוס, שמן דקלים ובחלב אם. חומצות אלה מהוות מקור אנרגיה מהיר, הן מתעכלות ונספגות בקלות ולא נאגרות בתאי השומן. השמן עצמו מורכב מ- כ-50% חומצה לאורית (Lauric acid) - הדומה במבנה ובפעילות שלה לחלב אם, מחומצה קפרילית (Caprylic acid) ומחומצה קפרית (Capric acid).

ד"ר הילה גבע אבירם, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע" ויועצת לחברת "אגס", מציינת כי לשמן קוקוס סגולות טובות רבות ובהן: סיוע בזירוז חילוף החומרים ועלייה בקצב צריכת האנרגיה, מעלה את רמת ה"כולסטרול הטוב" (HDL ) בדם, משפר הפרשת אינסולין, בעל פעילות אנטי-וירלית, אנטי- בקטריאלית ואנטי-פטרייתית, מסייע לריפוי פצעים ומשמש כתכשיר אנטי-אוקסידנטי וכקרם גוף, קרקפת, שיער, ידיים וכפות רגליים, כקרם פנים המונע קמטים ועוד.
מומלץ לצרוך 1-3 כפות שמן קוקוס ביום – בסלט, יוגורט, גלידה, מוקפצים, מרקים, תבשילים ועוד. השמן הופך למוצק מתחת לטמפרטורה של 24 מעלות צלזיוס והוא נוזלי מעל לטמפרטורה זו. לאחר הפתיחה אפשר לשמור עליו עד שנתיים במקום חשוך. אין צורך להכניס למקרר.

כשר בד"ץ מהדרין בהשגחת הרב רובין.

מחיר: 34.90 ₪ לצנצנת זכוכית של 350 מ"ל.

להשיג בחנויות הטבע וברשתות המובחרות.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- אוברמן תקשורת - סיגל אוברמן.