מפרסם: גיל לבנוני- תקשורת טובה
תאריך: 29/01/2014 16:50
עדכון: 29/01/2014 17:00
נושא: כדורסל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
באדיבות איגוד הגולף בישראל
הודעה לעיתונות

עם תיקונים קלים: אריק שיבק אחרי אימון בגולף: ״יש כל כך הרבה נקודות השקה בין כדורסל וגולף״

קבוצת האקדמיה בכדורסל היתה היום אורחת איגוד הגולף ועברה שיעורים בענף האולימפי החדש במועדון הגולף געש. את הנבחרת ליוו עמוס פרישמן ואריק שיבק ומנהלת הפנימיה בוינגייט מורן בצר-תייר, עם המאמן ארז דגן ויואב שמיר עוזר המאמן
השחקנים נפגשו עם שחקן נבחרת ישראל בכדורסל לשעבר מולי אבישר, שעבר הסבה גולף ״התחלתי בגיל מאוחר, אבל יש היום שחקני גולף שהתחילו בכדורסל, אתם בטח מכירים את מייקל ג׳ורדן וריי אלן״, אמר אבישר.

השחקנים קיבלו סקירה מיו״ר איגוד הגולף אבי דגן, למדו את יסודות הגולף ואחר כך התחרו בתחרות חבטות פנימית. פרישמן ושיבק, נמנעו ממכות חזקות (פציעות), אבל השחקנים הצעירים קלטו את היסודות יחסית בצורה מהירה ובאיגוד הגולף שמו עין על איתי עפרוני שגילה פוטנציאל גולף גבוה.
שיבק אמר בסיום: ״הגולף הוא משחק שדורש המון ריכוז, והיכולת לדייק בכל מכה ומכה היא קריטית. שימו לב שקליעת עונשין בכדורסל ומכת גולף הם הנקודות היחידות של ספורטאי כדור, בהן השחקן נמצא רק מול עצמו, ויש לא מעט נקודות השקה: ריכוז, טכניקה והרגש במכה או בקליעה, הם נקודות השקה מדהימות בין גולף וכדורסל״.

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- גיל לבנוני- תקשורת טובה.