מפרסם: מזי וורצל יחסי ציבור
תאריך: 13/12/2015 11:02
עדכון: 13/12/2015 11:06
נושא: קולינריה, מסעדות

ערב שפים מיוחד בזיגל

יום ב', 28 דצמ' 2015 בשעה 20:30
מיקום: מסעדת הבשרים הכשרה למהדרין זיגל
כתובת: כפר האמנים אניעם (מפה)
משך: 3 שעות
שף רותם צרפתי ושף מושיקו אטיאס קרדיט צילום נועם עומר
שף רותם צרפתי ושף מושיקו אטיאס קרדיט צילום נועם עומר
קדרת בשר צלי מעושן עם ירקות שורש קרדיט צילום: רון שלף
קדרת בשר צלי מעושן עם ירקות שורש קרדיט צילום: רון שלף
הודעה לעיתונות

חורף של קדרות ויין בגולן - ערב שפים במסעדת הבשרים זיגל ברמת הגולן

שף רותם צרפתי ממסעדת הבשרים הכשרה למהדרין "זיגל" בכפר האמנים אניעם בגולן, ושף מושיקו אטיאס ממסעדת "ויקטוריה" במלון הבוטיק אירופה 1917 בטבריה, חוברים יחדיו לערב חורפי במיוחד, של תבשילי קדרות ויין טוב מהגולן.

כשהחורף בעיצומו זהו בדיוק הזמן לעלות לרמת הגולן. האוויר נקי, הנוף משכר והאוכל מנחם.
שף רותם צרפתי, השף והבעלים של מסעדת הבשרים הכשרה למהדרין, "זיגל", בכפר האמנים אניעם ברמת הגולן יארח את השף מושיקו אטיאס, שף המסעדה הכשרה למהדרין "ויקטוריה", במלון הבוטיק "אירופה 1917" בטבריה, ויחד יבשלו תבשילי חורף מנחמים, קדירות מבשר מובחר מהגולן, וכול זאת בליווי יינות מסדרת "גמלא השמורה" המובחרים של יקב רמת הגולן. הערב יתקיים ביום שני, 28.12; בשעה: 20:30; מחיר לסועד: 185 ₪. ההזמנה מראש.
תפריט הערב:
מתחממים עם: מרק מרק ארטישוק ירושלמי עם גריסיני; מנות פתיחה: פרנה מרוקאית, טחינה בשני צבעים, ארנצ'יני- כדורי אורז ופטריות מטוגנים עם קרם חציל שרוף, פטה כבדי עוף ואווז עם ריבת דלעת, סלט רוסטביף מעושן, עלי רוקט שרי ובצל ירוק, וסלט פפאיה תאילנדי. בין לבין יוגש סורבה לצינון ורענון. מנות עיקריות: דניס אפוי על ריזוטו כמהין, קדרת טלה, ירקות שורש ולימון פרסי, צ'ילי קון קרנה, פרגית מעושנת, נזיד שעועית חורפי, אנטריקוט מוקפץ, על קרם שורשים. לקינוח: מיקס קינוחים ותה צמחים.

מסעדת זיגל הכשרה למהדרין בהשגחת הרבנות רמת הגולן, בבעלותו של השף רותם צרפתי מתמחה ביישון ועישון בשרים מובחרים שהגיעו חלקם גם משטחי מרעה מהגולן במעשנת מיוחדת שנבנתה בעבודת יד. מיקומה המיוחד בלב שדרת כפר האמנים הציורי שמציע מגוון גלריות של צורפים, קדרים, אמנות פלסטית, ציירים, וגלריות וינטג' מקנה תחושה של כפר קטן באירופה הקלאסית שמושך אליו חובבי אמנות ותיירים רבים.

מסעדת ויקטוריה, של מלון הבוטיק אירופה 1917 בטבריה הכשרה למהדרין מציעה חוויה קולינארית בלתי נשכחת מעשה ידיו של השף מושיקו אטיאס. השף אטיאס מעניק פרשנות חדשה ורעננה לתבשילים בעלי אופי שורשי- תקופתי ומציג תפריט הכולל אוכל בלקני ותורכי עם 'נגיעות אירופיות', לרבות תבשילי קדירה. ועוד מגוון מנות גורמה, לצד יינות משובחים ויינות דון ג'וזף, מסדרת הפרייווט קולקשיין של מלון אירופה.

ערב שפים חורפי ומיוחד במסעדת הבשרים הכשרה למהדרין, זיגל, כפר האמנים אניעם, רמת הגולן, יום שני, 28.12, 20:30; מחיר לסועד: 185 ₪; להזמנת מקום מראש בלבד בטל' : 04-6999855

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- מזי וורצל יחסי ציבור.