מפרסם: Ms comms
תאריך: 22/11/2021 10:13
נושא: טכנולוגיה והייטק
מימין: עודד טהורי, מנכ"ל ONE BI וירון בן-שלוש, מנהל פעילות Snowflake ישראל (צלם: עופר רן)
מימין: עודד טהורי, מנכ"ל ONE BI וירון בן-שלוש, מנהל פעילות Snowflake ישראל (צלם: עופר רן)
הודעה לעיתונות

חברת ONE BI מקבוצת ONE תשווק ותפיץ את Snowflake בישראל

חברת ONE BI מקבוצת ONE, מחברות ה-IT המובילות בישראל, החלה בשיווק והפצת השירותים של חברת ה-Data Cloud האמריקנית Snowflake בישראל. Snowflake מאפשרת ללקוחות ארגוניים לצרוך שירותי אחסון ואנליטיקה מבוססי ענן, ומסייעת לארגונים להניע את הנתונים והדאטה שלהם.

שירותי Snowflake רצים על פלטפורמות הענן המובילות של AWS, Google Cloud ו-Azure. באמצעות הסכם ההפצה והשיווק של שירותיה בישראל, ONE BI מרחיבה את יכולותיה במתן פתרון מקצה-לקצה ללקוחותיה במעבר לענן - וזאת פחות משנה לאחר שרכשה את חברת אינספייר (Inspire) המתמחה בפתרונות DATA בענן. שיתוף הפעולה עם Snowflake יאפשר מתן מענה כולל ללקוחות ONE BI תוך שימוש בטכנולוגיות המובילות בעולם, כגון Azure, QLIK ועוד.

עודד טהורי, מנכ"ל ONE BI מקבוצת ONE טכנולוגיות: "ההסכם להפצת Snowflake בישראל הנו צעד נוסף בתנופת ההתרחבות של ONE BI, שנועדה להציע ללקוחותינו את מיטב החדשנות עם הפתרונות הטכנולוגיים הטובים ביותר לעולמות ה-Data וה-Cloud. הטכנולוגיה המתקדמת של Snowflake והיכולות של קבוצת ONE בתחום ההפצה והוספת הערך ללקוח, מרכיבים יחד שילוב מנצח שיאפשר לנו לעזור ללקוחותינו להפיק את המקסימום מפרויקטי Data ו-BI בענן, כיום ובעתיד".

ירון בן שלוש, מנהל Snowflake ישראל: "תחום ה-Data cloud תופס תאוצה בישראל ובעולם, ומגביר את הביקוש לכלים טכנולוגיים חדשניים ויעילים כמו Snowflake. השותפות עם ONE BI תסייע לנו להרחיב את קהילת המשתמשים שלנו בישראל, ויחד נגדיל את הערך שאנו מספקים ללקוחותינו".

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- Ms comms.