כריכת הספר "להבין מייד את הנייד"
כריכת הספר "להבין מייד את הנייד"
כריכת הספר "להצליח בניהול השקעות"
כריכת הספר "להצליח בניהול השקעות"
כריכת הספר "פרשת האלטרוקסין"
כריכת הספר "פרשת האלטרוקסין"
הודעה לעיתונות

השקעות פיננסיות מוצלחות, טלפון נייד למבוגרים ומחדל שפגע ברבע מיליון חולים- לפניכם 3 ספרי עיון

שלושה סופרים מרתקים שמגישים לנו 3 ספרי עיון הנותנים כלים חשובים גם לאוכלוסיית המשקיעים (יחידים וחברות), גם לאוכלוסיית המבוגרים וגם הצגת סוגייה משפטית לא פשוטה וההתמודדות עמה.

"להבין מייד את הנייד" / פולה רווח
בשנים האחרונות החיים מתנהלים דרך טלפונים ניידים, שירותים מקוונים ואפליקציות. זאת השגרה הברורה שלנו, אבל לא של כולם... הדור המבוגר יותר נשאר מאחור, ופתח פער משמעותי שהוא לא רק טכני, אלא גם תפיסתי. ואדם מבוגר שאינו מחבר ל"קונספט" הזה הולך ומתנתק מסביבתו.
פולה רווח, מחברת הספר "להבין מייד את הנייד", מאמנת ואחות סיעוד מוסמכת, הבחינה בקשיים של הקשישים בתקשורת מול הסביבה וכתבה מדריך מפורט וברור עבור אוכלוסיה זו.
הספר מגשר על הפער בכך שהוא משנה את התפיסה הישנה של המבוגרים בעשרה שלבים פשוטים. בכך הוא מכייל את ההבנה שלהם לכלים בהם מתקשרים היום, מקטין פחדים מטכנולוגיה ומנגיש להם את העולם החדש בפשטות.
(המחברת מתגוררת באשדוד)

"להצליח בניהול השקעות" / ד"ר גדעון בן נון
כולם רוצים לדאוג לעתידם הכלכלי, לחסוך כסף ולהשקיע אותו בתבונה ובהצלחה.
המחבר, ד"ר גדעון בן נון, מנהל השקעות, מהוותיקים והמוכרים בישראל, עוסק כ-32 שנים בפעילות בשוקי ההון בישראל ובעולם, הקים חברה המלווה לקוחות מוסדיים ופרטיים בניהול כספיהם והסיכונים הפיננסיים שלהם, כתב מדריך המספק ידע בעל ערך רב גם בהיבטים הפסיכולוגיים של ההחלטות הפיננסיות, וכללי התנהגות נכונים כדי לשמור ולהשקיע את החסכונות שלנו בתבונה ובהצלחה.
הספר מיועד לציבור הרחב אשר מעוניין לקחת אחריות על עתידו הפיננסי, גם אם אינו מהתחום המקצועי של עולם ההשקעות. כמו כן, הספר יוסיף ידע ותובנות לאנשי השקעות, מנהלים מתחומים שונים, מנהלי ויועצי השקעות, לחברים וחברות בוועדות השקעה, לאנשי ביטוח וסוכנים פיננסיים.
(המחבר מתגורר במתן)

"פרשת האלטרוקסין" / עו"ד יעקב דוידוביץ
פרשה חמורה זו, נוגעת לרבע מיליון איש שחלו במחלה כרונית של בלוטת התריס אשר נהגו ליטול במשך שנים תכשיר תרופתי מסוג אלטרוקסין. ב-2011 שווקה התרופה לאחר שנערך בה שינוי פורמולציה שכרך חיוב בשינוי משטר המינון, תוך סיכון בריאותי של ממש במקרה של אי קיום החיוב. חברות התרופות הטעו את הצרכנים – החולים, ונמנעו מלדווח להם ולרשויות מבעוד מועד על השינוי והשלכותיו, ובאופן שהחולים לא היו מודעים לצורך לבחינת שינוי משטר המינון וחלקם אף נחשפו לתופעות לוואי מסוגים שונים. אף בשלב ביצוע פסק הדין אירעו מהפכים חדשות לבקרים, דבר שרקם פרשה משמעותית נוספת.
המחבר, עורך דין מזה כ-30 שנים, שלקח חלק בניהול התובענה הייצוגית בפרשת האלטרוקסין, הרגיש חובה לבוא ולספר את שאירע על מנת לתאר את התמונה השלמה. בעשור האחרון שולח ידו גם לתחום התובענות הייצוגיות. בוגר אונ' ת"א ובעל תואר ראשון במשפטים (בהצטיינות) ותואר שני במדע המדינה (בהצטיינות). עושה את מרבית זמנו בבתי המשפט.
(המחבר מתגורר בתל אביב)

לקבלת עותקים מהספרים להתרשמות, או יצירת קשר מול המחברים, נא ליצור קשר עם ניצן במייל חוזר או במספר 0506822157

לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- ספרי צמרת הוצאה לאור.