יוצאים מהמסכים: הספרים והמשחקים שיחזירו את כל המשפחה לדמיון, לחשיבה ולחוויה משותפת
בעידן שבו ילדים ומבוגרים מבלים שעות מול מסכים, יוצרים ישראלים מציעים דרך אחרת לבלות יחד — דרך סיפורים, משחקי חשיבה, דמיון, יצירתיות והרפתקאות. מארצות רחוקות ומסעות סביב העולם, דרך שירי ילדים מלאי קסם, ועד משחקי אסטרטגיה ותיאטרון משפחתיים — ארבע יצירות מקור ישראליות מזמינות את כל המשפחה לעצור רגע, לפתוח את הראש ולחוות משהו אמיתי יחד.
"פרח סובב עולם" – מסע חוצה יבשות דרך העיניים והלב
בספרה "פרח סובב עולם", מדריכת הטיולים הוותיקה אריאלה פלד משתפת חוויות, סיפורים ורגעים בלתי נשכחים משלושים וחמש שנות מסעות ברחבי העולם. זהו לא עוד מדריך טיולים, אלא ספר שמכניס את הקורא אל תוך הנופים, הריחות, התרבויות והמפגשים האנושיים שחוותה בדרך — בשילוב הומור, רגש ואהבת אדם.
(הספר זמין בשלב זה בפורמט PDF בלבד)
"תמיד מסביבי" – ספר שירים שמחזיר את הילדים לטבע ולסקרנות
חן לוי, פיזיקאי ואב לשניים, מזמין ילדים והורים לעצור לרגע את המרוץ ולהביט מחדש בדברים הקטנים שסביבם. ספר השירים "תמיד מסביבי" משלב הומור, דמיון ושפה קלילה בשירים קצרים ומלאי קסם על טבע, משפחה, מחשבות של ילדים ושאלות מסקרנות על העולם.
"מסוטים" – משחק ישראלי מקורי שמפתח חשיבה יצירתית ואסטרטגיה
המשחק "מסוטים" של יבגני פיין הוא הרבה מעבר למשחק קופסה — זהו עולם שלם של תכנון, יצירתיות וגמישות מחשבתית. עם מסילות רכבת משתנות, לוח מודולרי ויכולת להמציא אינספור וריאציות משחק, מדובר בחוויה שמתאימה לילדים ולמבוגרים כאחד ומעודדת חשיבה קדימה, פתרון בעיות והנאה משפחתית אמיתית.
"אולם התיאטרון" – ללמוד, לשחק ולהשתחרר דרך הבמה
מה עושים כשהשחקן הראשי חולה? מתחרים על מקומו כמובן. "אולם התיאטרון" הוא משחק משפחתי מצחיק ומלא דמיון שמכניס ילדים לעולם הבמה דרך פנטומימה, חיקויים, מונולוגים, ג׳יבריש ומשימות יצירתיות נוספות. המשחק מתאים לגילאי גן ויסודי ומשלב למידה, ביטוי עצמי והמון הומור.
בין אם מדובר במסע סביב העולם, בשירים על החיים, במשחק אסטרטגיה או בחוויית תיאטרון מצחיקה — כל אחת מהיצירות הללו מזכירה לנו כמה כוח יש לדמיון, ליצירתיות ולזמן איכות משפחתי אמיתי.
לפרטים נוספים, קבלת חומרים ותיאום ראיונות ניתן לפנות לניצן במייל חוזר או בנייד- 0506822157
